FORLØBET DER TRANSFORMERER DIT FORHOLD TIL PENGE OG DIG SELV

Penge & Power forløbet er til dig, der har brug for en kærlig hånd i ryggen, så du får taget lederskab for din økonomi én gang for alle. Dig, der ønsker at opleve mere værdi for pengene og hvis anstrengte forhold til penge lægger en mørk skygge henover din livskvalitet. Det er til dig, der er fanget i ubevidste, begrænsende mønstre omkring penge, følelser og forbrug – og som er klar til at give slip og leve et liv med større økonomisk frihed, lethed og pengeglæde.

Mit dedikerede mål med dette forløb er at levere den sparring og de redskaber, der skal til, for at du kan slippe dine pengesmerter – og i stedet give dig bæredygtige, selvkærlige strategier, så dit forhold til penge kan blive en fornøjelse og bidrage til dit gode liv.

Vores samtaler i forløbet følger en overordnet, successikker struktur, som du kan læse mere om herunder. Når det er sagt, er ingen forløb ens og vi indretter os selvfølgelig altid efter dine særlige udfordringer og ømme punkter.

 Da forløbet foregår som telefonsamtaler, er geografi ikke en begrænsning.

GENKENDER DU NOGET AF DET HER:

 • Jeg er træt af, at penge er forbundet med knaphed, mangel og bekymringer
 • Jeg skammer over mit forbrug, mit manglende overblik og mit pengeroderi
 • Jeg lukker øjnene for realiteterne på min konto – og håber, de ændrer sig af sig selv
 • Jeg føler mig fanget og opgivende og har negative tanker omkring penge
 • Mine penge forsvinder bare og jeg ved ikke rigtigt hvorhen..
 • Jeg føler ikke, jeg får noget særligt for mine penge
 • Jeg har svært ved at tage ansvar for min økonomi og synes at “det med penge” er virkelig ubehageligt at forholde sig til
 • Jeg har lyst til at krybe i det nærmeste musehul, når snakken falder på penge
 • Jeg kunne virkelig godt bruge én at tale med og en støttende hånd i ryggen

VIL DU HELLERE OPLEVE DET HER:

 • Jeg har mere glæde, overskud og rigdom i mit liv
 • Jeg har et positivt mindset, der støtter mig til et bedre (penge-)liv
 • Jeg oplever styrken ved tage lederskabet for mine penge og mit liv
 • Jeg har lagt en plan for mine penge
 • Jeg har sagt farvel til mine begrænsende overbevisninger
 • Jeg kender mine vaner og mønstre – og tager ansvar for at ændre dem
 • Jeg ser på mig selv og mine penge med kærlige øjne
 • Jeg er tryg (også selvom der kommer ekstra regninger)
 • Jeg har ro i sindet og på kontoen
 • Jeg får det for mine penge, jeg virkelig ønsker mig
 • Jeg styrer mine penge, så de ikke styrer mig
MED PENGE & POWER FORLØBET FÅR DU:
  • 1 samtale á 90 minutter
  • 3 samtaler á 60 minutter
  • I alt 4,5 times personlig, kærlig og effektiv proces med en Certificeret Pengementor ved din side, der selv har gået vejen og hjulpet mange andre til at få et bedre (penge-)liv.
  • Skræddersyede opgaver til hver session, inspiration og sparring, så du kan nå i mål med din proces.
  • Ro i sindet og værdi for pengene
  • Økonomisk lederskab og personlig frihed

Det er min personlige erfaring, at når vi tager ansvar og aktive beslutninger omkring vores penge, vil vi opleve langt større lederskab og personlig power i resten af vores liv. Du kan derfor forvente, at du vil komme styrket ud af processen på mange andre områder end bare det økonomiske.

Jeg bidrager med den kærlige og kontante mentoring og alle de redskaber, du har brug for på vejen – både praktisk og mentalt.

Jeg er din støttende hånd i ryggen og dit opmuntrende heppekor på sidelinjen.

Du forpligter dig til gengæld ved at tage en dedikeret beslutning om, at du er klar til et nyt og bedre forhold til dig selv og dine penge – og du afsætter derfor både tid og energi til din personlige proces og til de skræddersyede øvelser og opgaver.

Sammen finder vi din vej mod et bedre (penge-) liv, hvor du vil opleve den personlige styrke, lethed og glæde, der kommer af at tage lederskab for dine penge. Du kommer til at opleve mere værdi i dit liv, få ro i sindet og se kontante resultater på bundlinjen.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIT PENGE & POWER FORLØB:

Du booker dit forløb ved at sende en mail her:

pernille@pengeogpower.dk

Er du i tvivl, eller har spørgsmål, tilbyder jeg en gratis afklarende, uforpligtende samtale.

Kontakt mig på mail eller telefon 30 29 91 31, så finder vi en tid til dig.

Lige nu får du hele forløbet for kr. 2495,- incl. moms.

Har du brug for ratebetaling, kontakt mig da for at høre nærmere.

Vær Velkommen

Kh. Pernille

MED ANDRES ORD

Jeg er blevet opmærksom på min pengehistorie og at jeg ikke har troet på, at “en som mig” kunne have nok penge. Den er jeg stadig i gang med at rydde op i og lave mig en ny pengehistorie. Det har været gode opgaver, jeg har fået og meget konkrete. Det har jeg brug for, fordi ellers ville jeg nok ikke finde tid til at løse dem. Opgaverne har gjort, at jeg både er blevet bevidst om, hvor jeg spænder ben for mig selv rent tankemæssigt og via mine handlinger – samt helt konkret at kigge på mine udgifter/indtjening, min bankkonto og få overblik. Jeg har været rigtig glad ved det her forløb, og det har været dejligt at have faste aftaler via telefon. Jeg har kun positive ting at sige om vores samtaler. Jeg har følt mig hørt, der har været gode spørgsmål og udfordringer og jeg vil fortsætte med at arbejde med de råd og opgaver, jeg har fået.

Daggros

Jeg nyder, du er så indlevende. Din personlige sparring på hvor jeg er netop nu og så rådgivning i at flytte sig derfra – det har været guld værd for mig! Jeg ser mere positivt på min økonomi, fordi jeg føler, der er super mange muligheder for at tage ansvar og justere på tingene. Jeg har fået rigtig mange gode redskaber. Det, at jeg har været i et forløb, hvor jeg har lavet øvelser og skullet arbejde med nogle ting, har tvunget mig til handling og det har været så positivt for mig.

Henriette

Jeg har fået en øget bevidsthed om, at min økonomiske verden ikke nødvendigvis ser ud, som jeg hele tiden har forestillet mig. Pengehistorie-opgaven var virkelig en øjenåbner. Jeg har ikke længere dårlig samvittighed, når jeg køber noget, fordi jeg foretager mine køb ud fra nogle bevidste prioriteringer. Jeg føler, at jeg styrer pengene mere, end de styrer mig.

Det har føltes trygt at tale med dig. Nærmest sådan lidt venindeagtigt.

Lisbeth

Jeg har fået virkelig meget ud af forløbet. Selvom det er en lang proces, var det dét, der skulle til for, at jeg kunne komme godt i gang. Du har været rigtig god til at møde mig uden løftede pegefingre og rysten på hovedet. Det tror jeg, mange i min situation er bange for. Du har klart været den hånd i ryggen, som jeg havde brug for.

Susanne

Jeg har mere JA-hatten på og mærker mit mindset er opgraderet til næste step. Noget jeg længe gerne har villet, men ikke har vidst, hvordan jeg skulle gøre. Du lader mig ikke bare slippe afsted med dårlige løsninger, men fastholder mig, så jeg får lavet øvelserne og giver sparring i at komme til næste step. Selv der, hvor det kan virke provokerende, får du mig til at vende tingene endnu engang – og det var måske lige den ene gang mere, der skulle til, så jeg fik tingene vendt på hovedet og kan se situationen i et nyt lys.

Henriette